...

ASIATISK YOGAMASSAGE

Asiatisk yogamassage är en helkroppsmassage där akupressur används i kombination med shiatsu, rörelser för lederna och en yogaliknande stretching där man arbetar med energilinjer och muskler för att öppna upp energiflödet som i sin tur löser upp blockeringar och spänningar i kroppen.

Läs mer
...

Terapeutisk gravidmassage

Gravidmassage är en mjuk behandling anpassad för dig som är gravid från vecka 1–40 och även återhämningsmassage efter förlossning. Beroende på dina behov utför jag både en avslappnande massage för att du ska komma ner i varv och en terapeutisk gravidmassage som förebygger, behandlar och rehabiliterar de tillstånd som kan uppkomma före, under och efter graviditeten.

Läs mer

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.