Nybörjare eller van Yogi

Kom och prova – ingen är för stel för yoga utan tvärtom – den är till för att göra dig smidigare och mjukare. Här handlar det inte om att prestera utan kom som du är – vi tar emot dig med värme!

 

YOGA ÄR FÖR ALLA  – för livet, på och framför allt, utanför mattan.

Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, smidig eller stel – yogan finns till för alla och modifikation är alltid möjligt! Yogan ger oss så många verktyg att arbeta med oss själva inifrån och ut. Förutom de fysiska fördelarna så som ökad styrka, smidighet och minskad värk kommer du också att orka träna hårdare och lyfta tyngre.

 

Att yoga ger också många mentala fördelar såsom minskad stress, ökad närvaro och välbefinnande.Vi lär oss tålamod, och blir förhoppningsvis också mer ödmjuka inför våra oss själva och våra medmänniskor.

...

Lugn, avkoppling och mjukhet

Du kommer att uppleva en djup känsla av lugn, avkoppling och mjukhet i kroppen som gör dig mer redo och energisk för ditt liv utanför mattan. Du kommer att klara mentala utmaningar bättre som bidrar till ett bättre yrkes- och familjeliv.

 

Vi har ett varierat utbud av klasser och inriktningar såsom Hathayoga, Vinyasa Flow, Power Yoga och Yin Yoga. Både lugna och mer fartfyllda klasser. Passande för både nybörjare och vana yogautövare. Yoga ger:

 

  • Ökad rörlighet då vi kommer djupare in i muskler och leder
  • Ökar blodcirkulationen och förbränningen
  • Ökad närvaro
  • Sänker stress
  • Fördjupad andning
  • Lindrar ev. värk i huvud, muskler och leder
  • Sätter igång cellförnyelsen och stärker immunförsvaret
  • Ger hela kroppen en detox och huden blir ren och får lyster
  • Stimulerar ämnesomsättningen och har en slaggrensande effekt

...

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.