...

Yoga för Nybörjare i Uppsala - 6 v prova på kurs

Den här kursen är för dig som är total nybörjare, ingen erfarenhet behövs utan du får lära dig grunderna i Hathayoga som är en fysisk yogaform och ofta kallas för den klassiska yogan.

Läs mer
...

Yin Yoga

En av de populäraste yogaformerna tack vare sin enkelhet där ställningarna bara utförs liggande eller sittande. För dig som vill minska värk och öka rörligheten i både kropp och sinne.

Läs mer
...

Yoga för tonåringar

Läs mer
...

Personlig Träning Yoga i grupp

Enkel yoga för alla nivåer för att minska stelhet, värk och stress.

Läs mer
...

Yoga för Nybörjare online - 6 veckor

Välkommen att delta i vår kurs som är 6 veckor lång. Jag har under ett par års tid hållit yogaklasser på min studio i Uppsala men vill nu att alla skall få möjlighet att lära sig yoga utan att behöva åka någonstans. Allt du behöver är en dator/surfplatta/telefon och en yoga/träningsmatta.

 

Du får tillgång till en privat sida där jag sänder klassen live i realtid. Det är större chans att det verkligen blir av när vi ses på en förutbestämd tid. Trots att du är hemma är vi flera som yogar tillsammans samtidigt. Efteråt kan du ställa frågor till mig i vår privata chatt, och se andras frågor och svar.

Läs mer
...

Relax & Recharge - Time to take care of yoursel

Läs mer
...

Barn- & Sagoyoga

Yogan inbjuder till ett vänligt förhållningssätt både till sig själv och andra, utan krav på prestation. Någonting som är bra för alla åldrar, inte minst för de som växer upp i den miljö vi lever i idag.

Läs mer

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.