...

Yoga för Nybörjare online - 6 veckor

Den här kursen är för dig som är total nybörjare, ingen erfarenhet behövs utan du får lära dig grunderna i Hathayoga som är en fysisk yogapraktik. 

Vi ses LIVE i REALTID PÅ UTSATT TID en gång i veckan. Där yogar vi tillsammans fast var och en på sin plats, i hemmet, arbetsplatsen, sommar/vinterstugan eller var än du befinner dig.

 

Vi går igenom de vanligaste positionerna, andning och närvaro. I ett lugnt tempo kan du prova yoga i din takt och på dina villkor. Du behöver inte vara vig för att yoga utan tvärtom, passar dig som upplever dig stel, kanske värk i muskler och leder då yogan gör oss mjukare och smidigare. Efter klassen har vi en gemensam chatt där du och de andra kursdeltagarna kan ställa frågor till mig.

 

Allt du behöver är viljan att prova något nytt som kan verka komplicerat men är lätt om man anpassar det till sin egen nivå. Vi gör det lätt med denna kurs och du kan sedan yoga vidare med mig eller gå till en riktig studio, du väljer.

 

Såhär går det till:

  1. Boka din plats med hjälp av anmälningsformuläret här bredvid.

  2. I god tid innan klassen får du ett mail med hur och var du loggar in.

 

Tider

Måndagar kl 19.00-20.00 

 

Om du missar livesändningen kan du när som helst starta om filmen, alla filmer kommer att lagras och kunna ses obegränsat under kursperioden.

 

För vem

För dig som är total nybörjare eller behöver mer kunskap om Yoga, känner att du vill utvecklas fysiskt och må bättre. Inga förkunskaper eller fysiska krav.

 

Priser

Se info rutan

Vi tar emot Friskvårdskuponger. Skicka ett mail till leila@kroppoform.se om du vill använda dessa.

Boka din plats snarast då antalet platser är begränsat.

 


Leila Nyström
...

 Måndagar kl19.00-20.00

1 ggr/vecka i 6 veckor

Pris 995 kr

Anmäl dig här snarast då antalet platser är begränsat.

 

 


 

Har du frågor eller vill använda friskvårdskuponger, skicka ett meddelande här:

 

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Maila ditt namn, adress och telefonnummer samt vilka dagar du vill gå så snart som möjligt. Ange om du vill betala med friskvårdskuponger och lämna då också ditt personnummer.

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.