...

Personlig Träning Yoga i grupp

Vi kommer att med enkla med effektiva yogaövningar mjuka upp hela kroppens muskler, leder och bindväv. Du behöver ingen erfarenhet alls av yoga utan klassen är enkel, gruppen liten och läraren guidar dig igenom de utmaningar du kan stöta på. Du kommer att uppleva stor skillnad i kroppen, värk som minskar, ökad mjukhet och tom lättare att sova på natten. 

 

Endast 10 platser för att hålla avstånd.

 

Tider

Tisdagar kl 12.00 med start den 6/10

 

Endast 10 platser

 

För vem

För alla som vill ha en mjukare och smidigare kropp utan värk och stelhet.

 

Priser

Pris 6 ggr 1500 kr

 

Vi tar friskvårdskuponger.

 

Om läraren

Leila Nyström är personlig tränare med specialistkompetens inom funktionell korrigerande träning samt yogalärare med stort intresse för kroppen och de problem som kan uppstå i vårt moderna liv med mycket stillasittande och/eller monotona rörelser. Leila har hjälpt otaliga människor att få bukt med mångåriga problem med värk och obalanser i kroppen trots både sjukgymnastik och läkarbesök.

 

...

För dig som upplever stelhet, värk i rörelseapparaten tex rygg, nacke, höfter, axlar. Som behöver en paus under arbetsdagen för att samla ny energi och mjuka upp kroppen. Bra för dig som lider av stress då yogan får oss att slappna av tack vare att vi mjukar upp de delar av kroppen som ofta spänns när vi är stressade samt yogans inslag av djupa andetag och närvaro i nuet.

 


 

Kontakta oss för att boka in en tid! Använd formuläret eller ring oss.

 

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Boka din plats genom att maila leila@kroppoform.se

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.