...

Yin Yoga

Yin Yoga är en lugn yogaform där vi arbetar med bindväv, myofascia, ligament, skelett och de inre organen. De enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.

 

I Yinyogan får dina muskler slappna av helt och är därför också utmärkt för återhämtning efter träning. Du stannar i varje ställning under ett par minuter och slappnar av. Låter kroppen vara och mjukna allt eftersom och når på så sätt djupare än vid "vanlig stretching".

 

Vi övar samtidigt medveten närvaro i stunden. Det parasympatiska, eller också kallat lugn- och rosystemet sätts igång och både kropp och sinne går in i djup avslappning och stress minskar.

 

Yin Yoga passar alla personer och kroppar då vi anpassar ställningarna efter personen och inte tvärtom. Yin Yoga öppnar upp höfter, baksidan av kroppen och har visat sig hjälpa vid smärtproblematik i rygg och nacke mm samt vid stelhet och minskad rörlighet.

 

Tider

 

Onsdagar    kl 18.45 - 60 min 

Fredagar     kl 17.15 - 75 min

 

För vem

För alla som vill bli mjukare i både kropp och sinne. Minska värk och få ökad rörlighet och smidighet. Minska risken för skador och problem i rörelseapparaten tex höfter, rygg och nacke.

 

Priser

Klippkort 10 ggr 1895 kr

 

Prova på 3 ggr 595 kr

 

Anmäl dig här!

 

...

Gå en kurs 8 ggr eller prova med vårt prova-på 3 ggr kort. Följ länken nedan för att komma till vår webbshop.

Anmäl dig här snarast då antalet platser är begränsat.

 

 


 

Har du frågor eller vill använda friskvårdskuponger, skicka ett meddelande här:

 

* Jag har tagit del av integritetspolicyn och samtycker till behandling av mina personuppgifter.

 

Anmälan är bindande och görs via formuläret ovan eller via telefon 018-121 121. OBS begränsat antal platser så boka din plats så snart som möjligt.

Madeleine B

Inre harmoni, uthållighet, lugn, träningsvärk, bättre hållning och längre muskler. Ryggvärken har blivit bättre Lärarens insats är underbar, Leila har ett lugnt som gör att man själv blir lugn. Super med dessa dikter.

Johanna A

Insikter om min kropp och andning. Lugn och ro. Värme. Lagom takt, men ändå lite utmaningar.Läraren är mycket bra, lugn, harmonisk och behaglig.

Jonathan W

Blivit lite rörligare. Läraren är superbra. Bra upplägg, sista passet gillade jag verkligen - lite högre tempo.

Alex E

Mjukare kropp, insikt i yoga på grundnivå. Läraren är jättebra, lättförstådd.